Lezing Tonny Adriaens- van der Ham

Een belangrijke invalshoek van waaruit Tonny, mede als ervaringsdeskundige,  in haar praktijk werkt is de Simonton Methode.
Dit therapie programma is in de jaren ’70 ontwikkeld door de (ontevreden) oncoloog Dr. O. Carl Simonton die zijn patiënten meer wilde bieden dan bestralingen en chemo’s.

Zijn zoektocht, waarbij hij zich afvroeg ‘waarom de ene patiënt geneest en de andere niet’, mondde uit in de ontwikkeling van “Simonton Intensive Seminars” die inmiddels in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Japan georganiseerd worden.

Ook in Nederland vindt in november 2019 weer een Seminar plaats.

De baanbrekende boeken van Simonton, waaronder “Op weg naar Herstel” en “De kracht die in je schuilt”, zijn nog steeds actueel.

Inmiddels is een prachtig boek “Die Simonton Methode” in het Duits verschenen, geschreven door Cornelia Kaspar, Carls naaste medewerkster en directeur van Simonton Europa.

Vertaald in het Italiaans en waar we nu werken aan een vertaling naar het Engels en Nederlands.

Haar enthousiasme voor het programma is de eenvoud en praktische toepasbaarheid van de oefeningen en meditaties die Tonny ook persoonlijk, naast het begeleiden van cliënten,  in haar dagelijks leven inzet om ‘bij de les te blijven’.

Daarnaast is Tonny staflid van Simonton Europa.

In de seminar 5-daagsen  wordt Tonny o.a. ingezet om ’s ochtends vitaliserende Qigong oefeningen met de groep te doen, en tussendoor ontspannende (voet)-reflexzone behandelingen te geven.

Deze dag wil Tonny graag met jullie een aantal oefeningen doen vanuit de Simonton therapie, en misschien nog aangevuld met een Imaginatie oefening.

Tonny Adriaens- van der Ham

Mijn site: www.reflexton.nl

Nu werkend vanuit Diever (Drenthe.), ambulant rond Amsterdam en vanaf volgend jaar in Kampen (Overijssel)

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en ca 50 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Meest recente berichten