Lezing Wim van der Meer

Van het ontstaan tot aan de oplossing.
Wim is gepensioneerd Elektro acupuncturist, Gewichtsconsulent, orthomoleculair detox consulent en orthomoleculair voedingsadviseur.

Tevens is Wim de auteur van het boek “laat je niet opvreten door kanker”
Voor de tickets en info van de lezingen klik hier

Zijn boek geeft veel informatie over het ontstaan en over de mogelijke oplossingen van kanker.

Er zijn vele veroorzakers van kanker, maar het is allemaal terug te brengen naar een oorzaak: verzuring van het lichaam.

Wim zal je in zijn lezing je meenemen naar allerlei zaken en voedingsmiddelen die verzuring bevorderen. Over lifestyle en leefomstandigheden. Over Voeding die beter niet gegeten kan worden en heel veel meer.

Vooral de mogelijkheden om dit verzuringsproces te gaan omdraaien en daardoor het immuunsysteem de helpende hand geven om zelf kankercellen op te ruimen.

Er zal over mogelijkheden worden gesproken die je niet te horen zult krijgen van de reguliere zorg. Die werken volgens protocollen die de kanker moet vernietigen en gaan niet aan de oorzaak werken.

In het tweede deel van de lezing zal Wim uitgebreid ingaan op het voedingsprogramma Voeding tegen kanker, een online programma is dat je drie maanden een helpende hand biedt om alles te leren over de juiste manier van eten als je kanker hebt.

Er staan een aantal lezingen op de agenda

Voor de tickets en info van de lezingen klik hier

Er zijn lezingen uitgevallen vanwege het corona virus klik wel op de link om te kijken welke.

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en ca 50 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Meest recente berichten