Kunnen kinderen salvestrol gebruiken?

Ja, maar bij kinderen jonger dan 6 jaar is het aan te bevelen de salvestrolen alleen te gebruiken onder begeleiding van hun arts.

De gebruikte normale dagelijkse dosering zal voor kinderen van deze leeftijd 50% lager zijn dan bij volwassenen. Het gebruik kan ook gerelateerd worden aan het gewicht van het kind. De dosering voor een volwassene is gebaseerd op een gewicht van ca 60 tot 80 kg. Het is dan gebruikelijk, de normale dagdosering te nemen. Het is echter geen bezwaar 2 tot 3 x de dagdosering in het begin van de behandeling te nemen en na een paar maanden het effect te zien en dan mogelijk de dosering te verlagen.

Er is momenteel (2012) een patient, die 20 x de dagdosering per dag neemt. Hij ondervindt geen bijwerkingen.
Dus afhankelijk van de ernst van de kwaal kunt u de dosering aanpassen.

De dosering wel verdelen over de dag.
Na 12 uur zal er nog maar een klein deel van de salvestrol aanwezig zijn in het lichaam, het is immers voedsel en ook dat wordt steeds minder na inname.

Niet iedere arts zal salvestrol kennen.

Daar salvestrol als voedingssupplement wordt aangeboden zullen behandelende artsen de werking niet erkennen en soms ook niet meewerken aan het innemen er van.
Het is daarom ook raadzaam om u goed in te lezen in salvestrolen en uw eigen beslissingen hierin te nemen. Er staat niets in de weg om dit samen met de conventionele behandeling te gebruiken.

Salvestrolen is een stofje, wat gewonnen wordt uit sinaasappel, druiven, zwarte bessen en bramen. Het is voor het lichaam gewoon voeding. Als het kind niet tegen een van deze producten kan, bv door een allergie hiervoor, start dan met een lage dosering en wacht de reactie af. Is die heftig, dan kunt u eventueel een ander type salvestrol gaan proberen.
Om bovenstaande reden is het aan te bevelen een arts in te schakelen voor de begeleiding.

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en 14 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Recente berichten