Waarom worden salvestrolen niet aangeboden als medicijn?

Salvestrol is een natuurproduct en wordt gemaakt uit onbespoten groente en fruit.

Natuurproducten zijn niet te beschermen met een patent. Als je geen patent kunt krijgen, zijn de verdiensten voor de geneesmiddelfabrikanten nihil en kan er dus ook geen groot medisch onderzoek plaats vinden.(kost vele miljoenen)
Hierdoor zijn ze er niet in geïnteresseerd, tenzij het chemisch na te maken is. Dat kan je wel patenteren. Dan zou de prijs huizenhoog zijn, want er zou veel vraag zijn.

Nu wordt de salvestrol op de markt gebracht als voedingssupplement door de organisatie, die de salvestrolen hebben ontdekt en daardoor zal het ook goedkoop blijven. Je mag echter wettelijk geen medische claim aan een voedingssupplement toekennen, bijvoorbeeld, dat het tegen kanker werkt. Dat zal dus nooit op de verpakking staan.

De druivenoogst in Bourgondië.

Uit bovenstaande 4 producten worden salvestrolen gehaald. Er zijn inmiddels al in veel andere groenten en fruit salvestrol gevonden.
Sinaasappel, bramen, blauwe druiven en blauwe bessen

Eetadvies bij gebruik van salvestrolen.

Dit is de reden, dat we in ons eetadvies aangeven, om veel meer groenten te eten, dan we normaal zouden doen.
Het eetadvies is gratis te downloaden bij een van onze websites.

Salvestrol is op zich ook geen stof, die werkzaam is tegen kanker. Het stofje is voor het lichaam gewoon voeding en wordt ook als zodanig herkend en door de darmen afgegeven aan het bloed. Onze lever, die normaal gesproken medicijnen uit ons lichaam filtert, ziet het ook als voeding en laat het door. Hierdoor kan salvestrol via het bloed in elke cel binnenkomen.

Doordat in kankercellen een specifiek enzym aanwezig is, wat niet voorkomt in gezonde cellen, kan salvestrol samen met dat enzym reageren en een voor de cel giftige stof aanmaken. Hierdoor zal deze cel gedwongen worden tot apoptose (gecontroleerde celdood)

Het is dus ons eigen immuunsysteem, wat zorgt voor het specifieke enzym in kankercellen en dat salvestrol samen met dat enzym een ander (giftig) stofje aanmaakt, is door de natuur geregeld.

Salvestrol noemen we daarom een prodrug. In goed Nederlands: een voorstadium van een medicijn.

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en 14 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Recente berichten