Onderzoeksresultaten 2010 NL

We zijn ons bewust van het feit, dat dit soort publicaties in een soms saaie vorm zijn geschreven. De uitgever heeft ons gevraagd deze publicaties oorspronkelijk weer te geven.

Wij hebben echter de vrijheid genomen de zinnen niet door te laten lopen na een punt en hier en daar wat ruimte te laten tussen de zinnen.
Hierdoor is de tekst nog steeds saai in uiterlijk, maar wel beter leesbaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal.
Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Voeding en kanker:Volume 25, Number 1, 2010


Prof. Dan Burke Prof.

1 Brian A. Schaefer, D.Phil.
2 Catherine Dooner, B.A.
3 M. Danny Burke, Ph.D.
4 Gerard A. Potter, Ph.D.
1 Corresponding author: Clinical Intelligence Corp., 205-1095 McKenzie Avenue, Victoria, BC Canada V8P 2L5; email: ‘; document.write( ” ); document.write( addy_text10774 ); document.write( ‘<\/a>’ ); //–> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
2 CARE Technologies Corp.
3 Professor Emeritus of Pharmaceutical Metabolism, Salvestrol Natural Products Ltd.;
4 Professor, Head of Cancer Drug Discovery Group, De Montfort University, Leicester LE1 9BH, United Kingdom

samenvatting:
Een benadering via voeding op de behandeling van kanker kan veel voordeel voor de patiënt opleveren.


De gerichte voedingsbenadering bij deze studies laten de tekortkomingen zien in fytonutriënten in voeding, die bekend staan als salvestrolen samen met hun complementaire factoren.

Salvestrolen werken via een sterk doelgericht mechanisme, dat draait om de stofwisseling met de universele tumor marker CYP1B1.
Dit resulteert in een erg brede toepasbare methode om een voedingstekortkoming in het voordeel van patiënten te gebruiken.

Helaas hebben de moderne landbouwmethoden de beschikbare hoeveelheid van deze specifieke fytonutriënten in onze moderne voeding behoorlijk beperkt.
Deze Fytonutriënten zijn allemaal Fytoalexinen en worden pas aangemaakt als de plant daadwerkelijk wordt aangevallen door infectie of schimmels.

Zes gevallen van kankerherstel door het gebruik van deze voedingsbenadering worden besproken.
Om de breedte van deze specifieke gevallen te laten zien, worden vijf kankersoorten besproken:
Twee van de gevallen laten zien hoe snel en bovenmatig het herstel kan zijn als de voedingstekortkomingen gericht worden aangevuld.
Borstleverdarmprostaat#4prostaat#5Hodgkin lymfoon,

Prof. Gerry Potter
Introductie:
In 2002 heeft Professor Gerry Potter een voedings reddings mechanisme ontdekt en geïsoleerd, die specifieke kenmerken uit het normale dagelijkse eten en kankerceldood koppelden.

Het reddingsmechanisme draait om de stofwisselingsactiviteit van een specifiek enzym P450, CYP1B1.

Het is belangrijk te weten, dat dit enzym overal in elk kankersoort voorkomt, ongeacht de oncogene oorsprong, terwijl het afwezig is in gezond weefsel.

Het is nu overal geaccepteerd als een universele kanker identificatie
Het bleek, dat CYP1B1 metaboliseert met een specifiek voedings onderdeel, dat Professor Potter en Professor Burke salvestrolen hebben genoemd.

Als salvestrol een stofwisselingsproces aangaat met CYP1B1, creëren ze een stof, die daadwerkelijk een gecontroleerde celdood van de kankercel veroorzaakt.
Op deze manier opereren salvestrolen als een natuurlijke prodrug (voorstadium van een medicijn), die volledig ingericht zijn om zieke kankercellen aan te vallen en te doden, terwijl ze normale cellen met rust laten.

Specifiek onderzoek wijst uit, dat dit mechanisme zowel preventief cellen kan doden als ze al in een voorstadium van kanker komen, als therapeutisch als de cellen een deel van de actieve ziekte zijn geworden.
De therapeutische en diagnose gevolgen van dit mechanisme zijn behandeld.

Binnen de context van de voedingsbenadering om kanker te behandelen, blijkt dit mechanisme een behoorlijke verlaging van de kankercellen in het lichaam te bewerkstelligen en verhoogt dus de kansen in het voordeel van een kankerpatiënt.

Het is ook zo, dat wanneer er gekozen wordt om salvestrol te gebruiken om deze ziekte te bestrijden er een bredere toepassing van voeding zal helpen het reddingsmechanisme efficiënter te laten werken.

Van complementaire factoren als Biotine, Vitamine C, Vitamine B3, Magnesium en ijzer is bekend, dat ze belangrijk zijn.
Andere voedingscomponenten als vetzuren, probiotica en selenium spelen ook een belangrijke rol.

Een gevarieerd aantal gevallen worden in dit artikel behandeld, met schriftelijke toestemming van elke patiënt wiens ziekteproces wordt beschreven.
Sommige laten situaties zien, waarbij de patient conventionele behandeling heeft geweigerd, andere gevallen laten duidelijk zien, hoe patiënten conventionele procedures en het samengaan met de voedingsbenadering ondervinden.

De gevallen vertegenwoordigen een aantal kankersoorten: borst, prostaat, lever, darm en Hodgkin lymfoon.
Hopelijk zullen deze gevallen patiënten en hun behandelaars aanmoedigen om voeding als medicijn in te zetten bij hun inzet van een kuur, ongeacht hun keuze van ingreep.

In al deze gevallen wordt de dosis van salvestrolen aangegeven in salvestrolen punten.

Salvestrol punten zijn ontwikkeld om te helpen hoe je de juiste hoeveelheid Salvestrolen moet selecteren.
De juiste sterkte, beter dan in miligrammen, is het belangrijkste element om met een actieve ziekte om te gaan.

Salvestrolen vertegenwoordigen bepaalde verbindingen, die kunnen verschillen per selectie, waardoor bepaalde capsule ingrediënten in miligrammen uitgedrukt van de actieve salvestrol weinig nuttige informatie verstrekken.

 

Geval #1 fase 3 borstkanker

Een 50 jarige vrouw kwam bij haar arts met pijn in haar bovenlichaam en vermoeidheid.
Ze werd vervolgens met fase 3 borstkanker gediagnosteerd door middel van echografie.

De diagnose werd bevestigd door biopsie.
De foto’s lieten een 2,5 cm tumor zien in de linker borst.
Ook werd een traag werkende schildklier gevonden.

Er werd aanbevolen, de tumor operatief weg te halen gevolgd door chemotherapie en bestraling.

Chemotherapie werd afgewezen en een operatiedatum werd gepland op precies een maand nadat de diagnose was gesteld.

In de tussentijd werd de pijn beheerst door Tylenon 3 (2 tabletten bij beginnende pijn)

Direct na het krijgen van de diagnose begon de patiënt aan een salvestrol kuur.
Deze kuur bestond uit vijf salvestrol Professional (350 punten) capsules en vijf salvestrol Gold (350 punten) capsules ( notitie van de vertaler: Professional en Gold zijn in Nederland niet verkrijgbaar), verspreid over de dag door inname van een gelijk aantal van de capsules voor elk van de drie maaltijden.

Deze hoeveelheid salvestrol supplementen (3500 punten per dag) werd drie maanden lang volgehouden.
 

Buiten de salvestrol suppletie, begon de patiënt met een vegetarisch organisch dieet.(groente, bladgroente, fruit, sappen, tarwegras en thee) en een oefenprogramma van wandelen en yoga.

De salvestrol complementaire producten werden ook ingenomen, biotine, 300mcg, hoeveelheid per dag onbekend, Magnesium dmv een calcium/magnesium tablet, hoeveelheid per dag onbekend, IJzer, 1 tablet, hoeveelheid per dag onbekend en Vitamine C, 1000 mg.

Haar arts gaf haar selenium (200mg) per dag er bij.

Tijdens de maand wachten op de operatie, bracht zelfonderzoek van de borst aan het licht, dat de tumor zachter van structuur geworden was en dat de tumor langzaam kleiner werd.

Operatief werd een 1,3 cm tumor weggehaald (ongeveer de helft van de diameter, die tijdens de diagnose een maand eerder werd vastgesteld)
De lymfen waren vrij van kanker en ook het bloed.
Een hematologisch onderzoeksresultaat bleef binnen de normale limieten.

Een maand na de operatie onderging de patiënt een keer per dag bestraling gedurende 30 dagen, als preventieve behandeling.

Na drie maanden van salvestrol suppletie, werd de dosering verlaagd tot een totaal van zes capsules per dag.
Dit werden 3 capsules salvestrol Professional (350 punten) en drie capsules salvestrol Gold (350 punten) verdeeld over de dag door voor elke maaltijd 1 capsule van elk in te nemen.
Deze hoeveelheid salvestrol suppletie (2100 punten per dag) werd verder aangehouden.

Acht maanden na de operatie was de patiënt kankervrij, pijnvrij en voelde zich minder moe.
13 maanden na de operatie was de patiënt nog kankervrij, pijnvrij en voelde zich weinig vermoeid.
Haar diagnose voor een slecht werkende schildklier bleef hetzelfde.

Het lijkt redelijk om te concluderen, dat de manier van kleiner worden van de tumor, die ze tijdens die ene maand wachten op de operatie ervaarde, toe te schrijven is aan het salvestrol gebruik, haar focus op voeding, oefeningen en salvestrol complementaire producten.


Naar boven

Geval #2 leverkanker stadium 2

Bij een 73 jarige manlijke Koreaan werd leverkanker in 2e stadium geconstateerd toen hij een gepland onderzoek had voor zijn alcohol gerelateerde levercirrose.

De patient was veel gewicht kwijtgeraakt en had een ongebruikelijke geur geroken tijdens darmbewegingen.

Een CT scan lieten 3 tumoren zien, een in het centrum van de lever in beschadigd weefsel en twee in het gezonde deel van zijn lever.

Er werd geen bestralingsterapie voorgeschreven vanwege de leeftijd van de patiënt, het aantal tumoren en zijn huidige conditie, want hij leed aan zowel levercirrose als long tuberculose.

In een poging om de tumoren te verkleinen, werd een ader in de lever kunstmatig afgesloten.

Een maand na zijn diagnose begon hij 12 (a 350 punten) salvestrol suppletie per dag in te nemen, overeenkomstig met zijn lichaamsgewicht.
Dit waren zes salvestrol Professional (350 punten) capsules en zes salvestrol Gold (350 punten) capsules, verspreid over de dag door na iedere maaltijd twee capsules van elk te nemen.

Deze hoeveelheid salvestrol supplementen (4200 punten per dag) werd 4 maanden aangehouden.
Het niveau van de supplementen werd toen verlaagd tot 6 (350 punten) salvestrol supplementen, die bestonden uit 3 salvestrol Professional capsules en 3 salvestrol Gold capsules (2100 punten per dag).

Als toevoeging op de salvestrolen kreeg hij intravenous Vitamine C injecties, die total 30 gram per week was.
Deze dosis werd verhoogd gedurende de daarop volgende weken en etappes tot een niveau van 100 gram per week.
Deze hoeveelheid werd gedurende 6 maanden aangehouden, voordat hij de weken daarna verlaagd werd tot 40 gram per week.

Er werd na vier maanden na de diagnose Niacine toegevoegd
Hij nam aanvankelijk 250 gram per week gedurende 1 maand en verhoogde de dosering tot 500 mg per dag gedurende ongeveer 5 maanden.

Er was geen belangrijke voedingsverandering,hoewel hij een ademhalingsoefening begon, Chi oefeningen, meditatie, rek oefeningen en het vermijden van stress.

Ondanks de hoeveelheid zaken waar hij aan leed, onderging hij steeds medische onderzoeken.
Elf maanden na het begin van salvestrol suppletie, werd hij schoon verklaard.

Hoewel de patient nog steeds leed aan long tuberculose en lever cirrose, voelt hij zich goed.
Het feit, dat aderafsluiting van de lever geen herstellende procedure is, blijft in dit geval de salvestrol suppletie, hoge dosis Vitamine C, Niacine, oefeningen en een positieve instelling als de mogelijke kandidaten om zijn herstel uit te leggen.

Hij schrijf het volgende bericht voor: “Vertrouwen en geloof in herstel is belangrijk.
Men zegt dat alles uit de geest komt.
Daarom denk ik positief en een sterke geest is belangrijk.
Ik denk dat we allemaal vertrouwen nodig hebben, waardoor we elke ziekte kunnen genezen. Iedereen kan dit.


Naar boven

Geval #3 Darmkanker.

Een 64 jarige vrouw bezocht haar arts omdat ze zich al drie jaar ziek voelde, er ziek uitzag en gewicht was verloren.

Ze werd aangemoedigd om naar de arts te gaan door een verpleegkundige, die darmkanker vermoedde.
Toen ze zich liet onderzoeken was haar buik opgezwollen en had ze een opgeblazen gevoel.
Ze ondervond chronische scherpe pijn in haar buik die erger werd na het eten.
De pijn was zo erg, dat ze haar buik niet kon aanraken of op haar buik kon liggen.
Ze was al 9% van haar gewicht kwijt geraakt en had geen eetlust, zodat ze ondergewicht had tov haar lengte.
Ze was zo moe, dat ze zelfs midden op de dag in slaap kon vallen.
Ze was zo nu en dan misselijk, had braakneigingen en had bloed in haar ontlasting.
Haar huid was grauw/groen verkleurd.

Haar arts vermoedde ook darmkanker en vroeg haar terug te komen om enige testen te doen om zijn diagnose te bevestigen.

Ze koos er voor conventionele behandeling af te wijzen en ging niet door met de testen om vast te stellen of de diagnose goed was.

Ze startte direct met salvestrol.
Dit waren 9 salvestrol Gold (350 punten) capsules, verspreid over de dag door bij elke maaltijd 3 capsules te nemen.
Deze hoeveelheid salvestrolen suppletie (3150 punten per dag) werd drie maanden aangehouden.
Als extra bij de salvestrol nam ze dagelijks een Multi vitamine “colon green” capsule per dag, een One S adenosyl L-methionine capsule per dag en gebruikte uitwendige Castor olie bandages op haar buik gedurende 4 dagen per week.

Ze vermelde, dat ze zich na drie weken salvestrol inname beter ging voelen.
Binnen vijf weken van suppletie zag ze er volgens vrienden en kennissen beduidend beter uit.
Na zeven weken was de buikpijn en de opzwelling verdwenen.

Drie maanden na het begin van de salvestrolen suppletie, voelde ze zich zoveel beter, dat ze zich weer bij haar arts melde en vroeg om haar te testen op de voortgang van haar ziekte.
Er werd haar verteld, dat er een verkeerde diagnose was gesteld en dat er geen test nodig was.

Na een periode van zeven maanden van salvestrol suppletie, was haar gewicht teruggekomen tot een normaal niveau en haar huidskleur was ook weer normaal.
Om het verloop van haar ziekte te volgen, liet ze een eigen betaald echografisch onderzoek doen.
Er werd geen kanker gevonden.

Vanaf dat moment neemt ze steeds 2 salvestrol Gold (350 punten) capsules elke morgen (700 punten per dag)
Ze heeft er groot vertrouwen in salvestrol en schrijft haar herstel hieraan toe.

 

Naar boven

Geval#4 Prostaatkanker.

een 74 jarige man kreeg bij een tweede onderzoek als onderdeel van zijn routinematige onderzoeken ten opzichte van zijn vorige conditie de diagnose prostaatkanker.

Deze heer had een sterke overtuiging, dat medische benadering van ziektes alleen verondersteld werden als zijnde een laatste poging en hij koos er voor om richting voeding en voeding suppletie te zoeken om zijn gezondheid te herstellen.

Er was drie jaar eerder al prostaatkanker vastgesteld en hij had succesvol deze gebeurtenis behandeld met een combinatie van oefeningen, goede voeding, Lycopene supplement en een op pollen gebaseerd supplement, bekend als Protaphil.

Hij was toen volkomen schoon verklaard door zijn arts.
Na drie jaar zonder terugkeer, begon zijn prostaat specifiek antigen PSA testuitslagen te stijgen.
Om een diagnose voor prostaatkanker te bevestigen werd een uPM3 13 genetische urine test van Bostwich laboratorium besteld om te testen op de aanwezigheid van PCA3 genen die in overvloed aanwezig zijn in prostaatkankerweefsel.

De resultaten waren positief voor prostaatkanker.

Voor de tweede diagnose combineerde deze man salvestrolen supplementen met een aantal voeding supplementen: Vitamine C, Co-Q10, foliumzuur, knoflook, Lycopene supplement, zink, cranberries, 2 multivitamine zonder ijzer en Vitamine E.
Jammer genoeg was het niet mogelijk om de dosis te achterhalen van elk van de supplementen behalve van salvestrol.

Met het ontbijt op maandag, woensdag en vrijdag nam hij 1 salvestrol Gold (1000 punten) capsule.
Na een periode van drie maanden bleef een volgende PSA test binnen de normale limieten
Hij werd vervolgens weer schoon verklaart.

Nadat hij dit nieuws had ontvangen begon hij 1 capsule salvestrol Gold (350 punten) per dag bij het ontbijt in te nemen.
Hij bleef actief, zowel fysiek als mentaal.
Hij had met drie maanden interval verdere PSA testen en allemaal bleven ze binnen de limieten.
Nu wordt hij jaarlijks onderzicht.
Deze man heeft succesvol twee keer kanker verslagen zonder chemo, hormoon of bestralings therapie of operatie.


Naar boven

 

Geval #5 Prostaatkanker.

Een 79 jarige man ontving twee belangrijke PSA testen met een week tussentijd.
Een digitaal rectaal onderzoek gaf de aanwezigheid van een tumor aan in de linkerkant van de prostaat.
Er werd prostaatkanker vastgesteld en een biopsie werd in gang gezet.

Een Gleason score van 6 (3+3) werd vastgesteld in het biopsie rapport.

Er werd een full body scan uitgevoerd en er werden geen andere onregelmatigeheden gevonden.

De man begon volgens recept na de diagnose salvestrol op dagelijkse basis in te nemen.
Dit waren 5 salvestrol Platinum (1000 punten) capsules per dag, waarbij hij er halverwege de morgen twee nam en drie in de vroege avond. (5000 punten per dag).

Deze werden samen met vorige langdurig ingenomen dagelijkse suppletie van vitamine en mineralen, die bekend staan als salvestrol complementaiere producten zoals Biotine(625 mcg) Niacine en Niacinamide (1145 mg) magnesium (606 mg), ascorbinezuur (vitamine C) 3900 mg) en ijzer (20 mg), Vitamine D (800 I U), Vitamine E (1200 I U) en selenium (165 mcg) ingenomen als dagelijkse onderdeel van de suppletie.

Er werd geen verandering aangebracht in het voedsel en er werden geen extra oefeningen gedaan.

Binnen twee maanden van suppletie gaf de PSA lagere waarden aan dan bij zijn diagnose.
Voorgeschreven medicatie voor diabetes hartproblemen en nier condities werden aangehouden.

Een periode van drie maanden gaan voorbij tussen zijn biopsie uitslag en het consult met zijn uroloog.
De Uroloog stuurde hem door naar het Brittish Columbia kanker instituut.

Twee maanden later werd hij onderzocht door een oncoloog en verkoos een hormoonkuur boven een bestraling behandeling.
Tijdens dat onderzoek kreeg de man een injectie met 10,8 mg Zoladex (Goserelin) om de groei van de tumor te beperken samen met een voorschrift om iedere 12 weken eenzelfde injectie te halen.

Casodex (bicalutamide) een anti- androgeen, werd ook voorgeschreven, 50 mg dagelijks voor 21 dagen.
Een behoorlijke piek bij de PSA test werd gevonden bij de volgende maand na deze injectie.

In de tweede maand volgende op de injectie begonen de PSA cijfers te dalen.

Gedurende de volgende maand gaven de PSA testen waarden aan, dat zijn oncoloog, die nadat hij een rectaal onderzoek had gedaan, suggereerde, dat er geen verdere behandeling nodig was, omdat de kanker aan het krimpen was.

De man zou elke drie maanden terug moeten komen gedurende een jaar en daarna iedere vier maandenin het volgende jaar.

Bij het krijgen van dit nieuws werd de salvestrol suppletie teruggebracht tot 2 salvestrol Platinum (1000 ounten) capsules per dag, die beide tussen de middag werden ingenomen (2000 punten per dag)
Zoladex 10,8 mg is een LHRH agonist (voor de gek houden) bedoeld voor langdurig gebruik, iedere 12 weken toegediend.

Dit geval suggereert, dat voor die personen, die LHRH agonist gebruiken, het gelijktijdig gebruik van salvestrol of andere voeding therapie, mogelijk een sneller resultaat kan brengen en dan de noodzaak voor verdere hormoon injecties verlagen.

 

Naar boven

 

Geval#6 Hodgkin lymfoon.

Een 66 jarige man kwam in het ziekenhuis voor een viervoudige by-pass operatie.

Na de operatie vertelde de chirurg dat hij ongeregeldheden had gezien in de lymfeknopen die hij tegen kwam tijdens de operatie en hij stuurde hem door naar een kanker specialist voor een onderzoek.

Uit onderzoek bleken er een aantal tumoren in de lymfen knopen in zijn nek, borst, buik en lies te zitten.
Sommige tumoren waren bijna 3 cm in diameter.

De patient leed aan gewichtsverlies , had geen trek in eten en voelde pijn in de omgeving van zijn nek, buik en lies.
De pijn was behoorlijk zelfs als de patiënt tussen de 16 en 20 Tylenl 3 tabletten per dag als pijnbestrijding nam.

Er werd door middel van endoscopie materiaal verkregen voor een biosie.

Een fase 3 Hodgkin lymfoon diagnose werd gesteld.

De patiënt kreeg te horen, dat zijn artsen dachten, dat hij nog een tot twee jaar had voordat de ziekte een eind zou maken aan zijn leven.

Een maand later kreeg hij een chemokuur en die hield zes maanden aan. (in Brittish Columbia, is Doxorubicin, Bleomycin, Vinblastine en Dacarbazine standaard chemotherapie)

Er werd niet bestraald.
De persoon vond de chemokuur moeilijk vol te houden.
Na zes maanden was de chemokuur klaar.

Een radioactive stof voor een tomografie scan vertoonde een zwakke plek op zijn pancreas, die goedaardig was.

De foto vertoonde ook dat de orginele tumoren, die in de nek, buik en lies nog steeds aanwezig waren, waarbij die in de nek en buik tekenen van doorgaande groei vertoonden tijdens de chemokuur.
Er werd geen verdere behandeling gedaan.

Een maand later nadat zijn chemokuur was beëindigd begon deze man een kuur van salvestrol Platinum.
Die omvatte vier salvestrol Platinum (1000 punten) capsules, met twee capsules “s morgens en twee in de avond (4000 punten per dag)
Deze hoeveelheid salvestrol suppletie werd 38 dagen vol gehouden (twee potten van 75 capsules elk werden gebruikt).

Er werd geen andere behandeling gedaan, geen voedsel verandering en geen andere supplementen werden gebruikt.
Zijn trek kwam vrij snel terug tot normale waarden na de start van het gebruik van salvestrol en hij begon zijn verloren gewicht terug te krijgen.

Na afloop van zijn kuur van salvestrol bezocht hij zijn oncoloog voor een follow up, waarbij bleek, dat de tumoren die na de chemokuur nog aanwezig waren, verdwenen waren.
De oncoloog vertelde hem, dat hij herstellende was.

Deze man is met intervallen van drie maanden drie keer onderzocht en elk bezoek gaf aan, dat hij kankervrij was.

Hij is niet doorgegaan met het innemen van salvestrol vanwege financiële problemen veroorzaakt door zijn langdurige medische conditie.
Hij schrijft zijn herstel toe aan het gebruik van salvestrol en gaat zeker door met salvestrol zodra zijn financiële positie het toelaat.

In de tussentijd hebben vrienden stappen ondernomen om hem voortdurend te voorzien van salvestrol.

Conclusie:
Salvestrol geeft voordeel.
Deze gevallen voegen verdere indicaties toe, dat voeding en met name voeding, die zich onderwerpt aan de unieke metabolisme eigenschappen van CYP1B1, een behoorlijk voordeel kunnen betekenen voor hen die kanker hebben.

Sommige van deze gevallen laten de ervaring zien van mensen, die geen chemo gebruikten of bestraling als onderdeel van hun behandeling.
Deze gevallen helpen meer inzicht te geven aan de gezegende rol die voeding kan spelen.

Deze gevallen zijn naar voren gebracht in de hoop, dat ze mensen met kanker en hun artsen het vertrouwen kunnen geven in de voeding benadering, voor of gelijktijdig met conventionele behandeling, om te komen tot goede resultaten.
Belangenverstrengeling.
Dr. Brian Schaefer is directeur van Acquired Intelligence Inc, de Canadese en US distributeur van Salvestrols.
Professor Dan Burke is een aandeelhouder in Salvestrol Natural Products, de UK ontwikkelaar van de salvestrol technologie.
Professor Gerry Potter is een aandeelhouder van Salvestrol Natural Products, de UK ontwikkelaar van de salvestrol technologie.

Referenties, zie de Engelse versie.

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en 14 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Recente berichten