Onderzoeksresultaten, publicatie 2010 (NL)

Samenvatting van de publicatie:

Een benadering via voeding op de behandeling van kanker kan veel voordeel voor de patiënt opleveren.
De gerichte voedingsbenadering bij deze studies laten de tekortkomingen zien in fytonutriënten in voeding, die bekend staan als salvestrolen samen met hun complementaire factoren.

Salvestrolen werken via een sterk doelgericht mechanisme, dat draait om de stofwisseling met de universele tumor marker CYP1B1.
Dit resulteert in een erg brede toepasbare methode om een voedingstekortkoming in het voordeel van patiënten te gebruiken.

Door de voedingsbenadering om kanker te behandelen, blijkt dit mechanisme een behoorlijke verlaging van de kankercellen in het lichaam te bewerkstelligen en verhoogt dus de kansen in het voordeel van een kankerpatiënt.

Helaas hebben de moderne landbouwmethoden de beschikbare hoeveelheid van deze specifieke fytonutriënten in onze moderne voeding behoorlijk beperkt.
Deze Fytonutriënten zijn allemaal Fytoalexinen en worden pas aangemaakt als de plant daadwerkelijk wordt aangevallen door infectie of schimmels.

Zes gevallen van kankerherstel door het gebruik van deze voedingsbenadering worden besproken.

Borstkanker, 2 gevallen van prostaatkanker, darmkanker, leverkanker en Hodgkin Lymfoon

Lees de hele publicatie

Download Ons Gratis Eetadvies!

U ontvangt dan het eetadvies en 14 dagelijkse mailtjes met uitleg over de onderwerpen. Hierbij leer je ontzettend veel over voeding, omgevingsfactoren, gebruiken, voorkomen van kanker, alternatieven, boeken over kanker.
Klik hier

Recente berichten